Hoofdcontent

Start inschrijving Sjors Sportief 2024 in Leusden

Leerlingen Achterveld en Leusden ontvangen Sjors-boekjes
Sjors Sportief bezoek Sint Jozefschool in Achterveld

Maandag 11 maart start de inschrijving voor Sjors Sportief in de gemeente Leusden. De leerlingen van de Sint Jozefschool in Achterveld mochten de eerste Sjors Sportief-boekjes in ontvangst nemen. Dit boekje staat vol sport- en beweegactiviteiten waaraan kinderen vaak gratis kunnen deelnemen. Een mooie kans om kennis te maken met de lokale clubs en te ontdekken welke sport er bij je past!

 

Schrijf je in!

Alle basisschoolleerlingen in Achterveld en Leusden ontvangen deze week op school het kleurrijke boekje van Sjors Sportief. Zij kunnen het boekje thuis met hun ouder(s) of verzorger(s) doornemen en éen of meer activiteiten uitzoeken waaraan ze mee willen doen. Hiervoor kunnen ze zich direct inschrijven via de Sjors Sportief App of via www.leusdeninbeweging.nl. Hier vind je ook alle activiteiten. Let op: vol is vol.

Kinderen die wél in Leusden wonen, maar niet in Leusden naar school gaan, kunnen vanaf 11 maart een boekje afhalen bij voetbalvereniging Roda ’46 in het Burgemeester Buiningpark én bij SV Achterveld.

 

Met plezier sporten en bewegen

In de gemeente Leusden zijn enorm veel leuke, sportieve dingen te doen. Van handbal en kickboksen, tot voetbal en zwemmen. Sport en beweging levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van bewegingsvaardigheden en de gezonde (mentale) ontwikkeling van kinderen. Sport inspireert en verbindt. Bovendien is het een mooie manier om je talenten te ontdekken. Met Sjors Sportief kunnen kinderen op laagdrempelige wijze in aanraking komen met verschillende vormen van sport en beweging in de gemeente Leusden.

 

Initiatiefnemer / Leusden in Beweging

Sjors Sportief in Leusden is een initiatief van Leusden in Beweging. Samen met de lokale sport- en beweegaanbieders brengen zij inwoners van Achterveld, Leusden en Stoutenburg in beweging. Het is de derde keer dat Sjors Sportief in de gemeente Leusden plaatsvindt. Vorig jaar hebben maar liefst 864 kinderen zich ingeschreven voor één van de sport- en beweegactiviteiten.