Hoofdcontent

Marketing toolbox Leusdeninbeweging.nl

Om Leusdenaren in beweging te brengen is het nodig dat zij het sport- en beweegaanbod in Leusden kennen. Deze website speelt daarin een centrale rol. Het is dus belangrijk dat we met elkaar actief bijdragen aan de bekendheid van Leusdeninbeweging.nl bij onze inwoners. Dat kunnen we onder meer doen door promotie via zoveel mogelijk communicatiekanalen (bijv. de eigen website, nieuwsbrief, social media). Als we dit samen doen, wordt en blijft het een succes!

Om deze promotie gemakkelijk te maken is er deze 'marketing toolbox', bestaande uit een logo, kleurenpalet, een aantal banners, een flyer en meerdere posters. Iedereen die wil bijdragen aan de naamsbekendheid van Leusdeninbeweging.nl mag deze uitingen downloaden en publiceren. Onderaan de pagina vind je bovendien een overzicht van uitgebrachte, specifieke publicaties.

Huisstijlkleuren

Logo

Flyer (A5-formaat, dubbelzijdig)

voorkant:

achterkant:

 

Posters (A2-formaat)

 

Banners voor websites en social media

De banners hebben verschillende kleurencombinaties en verschillende slogans. Kies zelf wat op jouw website en social media het beste past!

banner

download in JPG

download in PDF

 

TIP!

Als je de banner op je website of social media post, voeg dan altijd een hyperlink toe, bijvoorbeeld naar de homepage, naar het activiteitenoverzicht, naar een specifieke activiteit van jouw organisatie of naar jouw club.

 

Archief