Hoofdcontent

Handleiding voor bezoekers

Zoek je een sport- of beweegactiviteit?

Je kunt op 3 verschillende manieren op deze site zoeken:

 1. Typ een trefwoord in het zoekveld op de homepage en klik op de button 'Zoeken'.
 2. Klik op de tegel 'Inschrijven voor een activiteit' op de homepage. Hier kun je met behulp van handige filters gericht zoeken naar een activiteit die bij jou past én je gelijk inschrijven!
 3. Klik op de tegel 'Sportieve kaart van Leusden' op de homepage. Je kunt hier met behulp van een kaart opzoeken welke sport- en beweegaanbieders zich bijvoorbeeld bij jou in de buurt bevinden.

Ben je op zoek naar aangepast sport- en beweegaanbod?

Aangepast sportaanbod kun je op meerdere manieren vinden:

  1. Klik in het activiteitenoverzicht de optie 'Aangepast sporten' aan.
  2. Klik op de homepage achtereenvolgens op de tegels Passend sportaanbod > Aangepast sporten.

In beide gevallen worden nu alleen de activiteiten getoond die in Leusden speciaal georganiseerd worden voor inwoners met een beperking.

Als een reguliere activiteit ook geschikt is voor mensen met een lichamelijke of (licht) verstandelijke beperking, is dat door de aanbieder aangegeven bij de betreffende activiteit.

Zie je er een leuke activiteit tussen staan? Schrijf je dan snel in!

Heb je een passende sport- en beweegactiviteit gevonden? Klik dan op de button ‘Toevoegen’. De activiteit wordt nu aan je inschrijfmandje toegevoegd. Je kunt nu nog andere activiteiten toevoegen of je inschrijving afronden.

Inschrijving afronden

 • Ga naar je inschrijfmandje en klik op ‘Afronden’. Je komt nu op een inlogpagina.
  • Heb je al een account? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Heb je nog geen account? Registreer je dan eerst. Je maakt daarvoor een gebruikersnaam plus wachtwoord aan, gaat akkoord met de privacy verklaring en drukr op 'registreren'. Je ontvang een welkomstmail ter bevestiging van jouw registratie. Je kunt nu inloggen met de door jou opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Na het inloggen geef je eerst aan voor wie je de activiteit hebt gekozen, bijvoorbeeld voor jezelf of voor je kind(eren). Dit doe je door op ‘klik hier om een deelnemer te koppelen’ te klikken en de juiste gegevens in te vullen. Kies vervolgens voor 'opslaan'.
  De deelnemer is nu automatisch toegevoegd aan jouw account. Deze gegevens hoef je niet nog eens in te vullen. Je kunt met één account meerdere deelnemers toe voegen.
 • Als je alle deelnemers hebt toegevoegd klik je op ‘Ga verder’ en geef je aan dat je akkoord gaat met de spelregels.
 • Heb je een activiteit gekozen waarvoor betaald moet worden? Klik dan op 'betalen' en voldoe de bijdrage via iDeal.
 • Om je inschrijving af te ronden kun je nu op ‘voltooien’ klikken. Je inschrijving is nu compleet. Je krijgt per e-mail een bevestiging. Let op: deze kan in je spam terecht komen.
 • Bij iedere inschrijfbevestiging ontvang je direct een zogenaamde iCal-bijlage (.ics). Als je hierop klikt, wordt de activiteit direct in jouw agenda genoteerd. Zo vergeet je nooit meer een activiteit.

De aanbieder verwacht dat je aanwezig bent tijdens de activiteit. Mocht je niet kunnen, laat dit dan tijdig weten aan de desbetreffende aanbieder!

Zou je meer willen weten over (financiële) ondersteuningsmogelijkheden?

Ervaar jij een drempel bij het vinden van een geschikte sport- of beweegactiviteit voor jou of voor je kind? Wil je graag meedoen aan een sport- of beweegactiviteit, maar kun je geen deelnemersgeld, cursusgeld of contributie betalen?

Er is altijd iemand die je kan helpen! Kijk voor informatie op Advies en ondersteuning

Heb je een vraag over het sport- en beweegaanbod in Leusden of heb je advies nodig?

Heb jij een idee of plan om het Leusdense sport- en beweegaanbod uit te breiden en daar advies of (financiële) ondersteuning bij nodig? Heb je ondersteuning nodig bij een initiatief ter bevordering van een gezonde leefstijl? Kijk voor informatie op Advies en ondersteuning.

Heb je een vraag over deze website?

Neem contact met ons op!

Wil je iets aan je accountgegevens veranderen? 

Log in op Leusdeninbeweging.nl met jouw inloggegevens.

Inschrijvingen bekijken

 • Klik rechtsboven op ‘menu’ en vervolgens op ‘Mijn inschrijvingen’.
 • Hier kun je per deelnemer zien voor welke activiteiten hij/zij is ingeschreven.

Deelnemers aanpassen/toevoegen

 • Om informatie van deelnemers, bijvoorbeeld je kind(eren), aan te passen selecteer je het potloodje en wijzig je de gegevens. Vergeet niet op 'opslaan' te klikken. De gegevens zijn nu aangepast.
 • Wil je een deelnemer toevoegen? Klik dan op ’deelnemer toevoegen’ en vul de juiste gegevens in. Vergeet niet op 'opslaan' te klikken. De deelnemer is nu toegevoegd.

Accountgegevens aanpassen

 • Klik rechtsboven op ‘menu’ en vervolgens op ‘Mijn account’.
 • Hier kun je de belangrijkste gegevens aanpassen/toevoegen en een tweestapsverificatie toevoegen. Vergeet niet om op 'opslaan' te klikken.

Je favorieten inzien

 • Klik rechtsboven op ’menu’ en vervolgens op ‘Mijn favorieten’.

 

Nu je je hebt aangemeld....

is het handig nog even de pagina Spelregels voor deelnemers door te nemen!