Hoofdcontent

Sjors Sportief weer in Leusden!

Sporten en bewegen voor basisschoolleerlingen
Logo Sjors Sportief met bal in de hand

In het voorjaar van 2024 doet Leusden alweer voor de derde keer mee aan Sjors Sportief. Zo’n 2.000 basisschoolleerlingen uit Achterveld, Leusden en Stoutenburg maken laagdrempelig kennis met lokale sport- en beweegmogelijkheden. Dit biedt ook een mooie kans aan lokale sport- en beweegaanbieders om zichzelf met een kleine inspanning op de kaart te zetten bij de jeugd en hun ouders.

 

Sjors Sportief-boekje

Net als voorgaande jaren brengen we begin maart 2024 een boekje uit met het lokale sport- en beweegaanbod voor de basisschooljeugd. De inhoud wordt samengesteld op basis van de activiteiten die staan op de site www.leusdeninbeweging.nl. 

Het Sjors Sportief-boekje wordt in maart door de buurtsportcoaches op een leuke manier uitgedeeld op de scholen. Leerlingen schrijven zich vervolgens in voor activiteiten via www.leusdeninbeweging.nl.

 

Bereid je voor

Aan alle sport- en beweegaanbieders in Achterveld, Leusden en Stoutenburg geven we graag mee: zorg dat je sport- en beweegactiviteiten voor de basisschooljeugd zondag 4 februari op Leusdeninbeweging.nl staan, zodat ook jouw aanbod in de boekjes staat. Zo hebben de kinderen volop keus!


Meer informatie

Meer informatie lees je op de pagina van Sjors sportief.