Hoofdcontent

Run&Roll op Papendal

Kom kennismaken met Framerunning
Framerunning op Papendal

Op 6 oktober kun je komen 'proeven' van Framerunning. Een sport waarbij je kunt wandelen of hardlopen terwijl je in een 'frame' hangt. De framerunner is een fiets zonder trappers, met twee wielen achter en één wiel voor. Daardoor blijf je goed in balans, terwijl je op een zadel zit en je voeten op de grond staan. Je rent en je rolt!

In het hart van de sport, lekker buiten, op sportcomplex Papendal organiseert de Zonnebloem samen met de Van Lanschot Kempen Foundation het framerunning evenement Run&Roll. We geven uitleg, stellen de framerunner voor je in en helpen je plaats te nemen op het zadel van het frame.

Er zijn vrijwilligers van de Van Lanschot Kempen Foundation aanwezig om deze dag helemaal te begeleiden. Vervolgens krijg je een echte training door ervaren framerun / hardlooptrainers. Ben je nieuwsgierig en zou je dit graag willen uitproberen? Grijp dan nu je kans. Er is ruimte voor 30 deelnemers, dus meld je snel aan en bekijk de uitgebreide informatie.

Aanmelden en informatie bij de Zonnebloem

Zien we jou op 6 oktober?

 

In Amersfoort zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan Framerunning. Ook voor Leusdenaren, zowel kinderen als volwassenen. Er sporten al meerdere kids uit Leusden bij AV Triathlon!

Frame Running start in september met beginnerscursus - AV Triathlon

Voor meer informatie kun je rechtstreeks contact opnemen met AV Triathlon.

 

Heb andere vragen over aangepast sporten en/of het vinden van passend sportaanbod?

Neem dan contact op met het  Beweegloket Leusden