Hoofdcontent

Nieuw: Max Vitaal

Sportstimuleringsprogramma senioren (60-75 jaar) Leusden en Achterveld
Max Vitaal

Voorjaar 2023 gaan we in de gemeente Leusden van start met Max Vitaal. Dit is een sportstimuleringsprogramma voor mensen van 60 t/m 75 jaar. Max Vitaal laat je op een toegankelijke manier kennismaken met het complete sport- en beweegaanbod bij jou in de buurt.

Over Max Vitaal

Max Vitaal omvat de verspreiding van een overzichtelijk boekje met daarin het bij senioren passend sport- en beweegaanbod. De boekjes worden half maart 2023 door de gemeente Leusden per post verstuurd aan alle senioren in Leusden, Achterveld en Stoutenburg. Ook komt het boekje bij Lariks, ouderenorganisaties en zorgverleners te liggen. Geïnteresseerde Leusdenaren kunnen zich vervolgens inschrijven op een activiteit via deze website.

Bovendien wordt, onder begeleiding van een fysiotherapeut van Fysiotherapie Tolgaarde, op 25 maart 2023 in De Korf een fitheidstest georganiseerd waar senioren gratis aan deel kunnen nemen. De fitheidstest wordt afgesloten met een gericht sport- en beweegadvies. Men kan zich dan ter plekke voor aanmelden een activiteit.

Meedoen aan de fitheidstest?

Aanmelden kan nu al via Activiteitenoverzicht Kies, afhankelijk van uw leeftijd, voor Volwassenen of Senioren.

 

Meer informatie voor sport- en beweegaanbieders

De sport- en beweegaanbieders in Leusden en Achterveld kunnen tot 14 februari hun sportaanbod op Leusdeninbeweging.nl publiceren t.b.v. opname in het boekje! Zij hebben op 20 januari een mail gehad met de planning, spelregels en tips: Max Vitaal in 2023

Of kijk voor meer informatie op Alles over Max Vitaal.