Hoofdcontent

Duurzame sportverenigingen in Leusden

Informatieve presentatie door De Utrechtse Plus
De Utrechtse Plus

Op 17 april gaven Tijmen Maakal en David Tijnagel van De Utrechtse Plus de interessante presentatie 'Duurzame sportverenigingen in Leusden'. Het doel van deze bijeenkomst was om lokale sportverenigingen te informeren over de mogelijkheden tot verduurzaming en om hen kennis te laten maken met De Utrechtse Plus.

Er werd door 6 lokale sportverenigingen deelgenomen aan deze zeer informatieve avond. Er werd goed ingegaan op de vragen van de verenigingen die een scala aan onderwerpen betroffen, van zonnepanelen tot laadpalen en biodiversiteit. Daarnaast deelde LTV Lockhorst eigen ervaringen. De deelnemers hebben de avond als zeer nuttig ervaren. Zij hebben het voornemen om vervolgstappen te zetten in het project De Utrechtse Plus.

Lees de presentatie na via Duurzame sportverenigingen in Leusden

Wat is de Utrechtse Plus?

De Utrechtse Plus is het GRATIS verduurzamingsproject vanuit de provincie Utrecht. Het verduurzamen van buitensportaccommodaties is een belangrijk onderdeel van de duurzaamheidsambities van Provincie Utrecht. Daarom maakt de Provincie Utrecht in samenwerking met Team Sportservice zich hard voor Blauw Groene Sportverenigingen.

Lees meer op Utrechtse Plus - Team Sportservice

Is jouw vereniging ook toe aan verduurzaming?

Neem dan contact op met één van de verenigingsadviseurs van De Utrechtse Plus: