Hoofdcontent

Bewegend Buurten in de wijk Akkerhoeve

Ga je mee wandelen?
Logo Bewegend Buurten

Bewoners uit de wijk Akkerhoeve en aangrenzende wijken kunnen vanaf 3 april elke woensdag om 10 uur mee wandelen en koffie drinken. Wandelervaring is niet nodig. Het gaat om elkaar ontmoeten en samen bewegen.

 

Deelnemers sluiten aan bij een gezellig groepje mensen dat wekelijks wandelt vanaf De Bron. Ze kunnen zelfstandig naar De Bron komen, maar er is ook vervoer geregeld. Om 9:45 uur vertrekt een busje bij basisschool ’t Ronde in Akkerhoeve (Uilenhoeve 39, Leusden) om wandelaars gratis naar De Bron te brengen (Hoefijzer 18, Leusden). Om 10 uur start daar de wandeling. Aansluitend wordt er koffie met elkaar gedronken. Om 11:15 uur brengt het busje iedereen weer terug naar basisschool ’t Ronde.

 

Aanmelden of informatie?

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kan je contact opnemen met buurtsportcoach Tom Röben 06-12540628 of info@bscleusden.nl.

Project Bewegend Buurten


‘Bewegend Buurten’ in Akkerhoeve maakt onderdeel uit van een onderzoeksproject van Windesheim. Doel is om samen met de wijkbewoners van Akkerhoeve en partners (buurtsportcoaches, sportaanbieders, de gemeente) een beweegaanbod te ontwerpen dat aansluit bij hun behoeftes. Dit om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Lees hier meer over op de site van Windesheim.