Hoofdcontent

Sportnetwerkborrel

De sportnetwerkborrel is dé gelegenheid om elkaar op een gezellige en informele manier te leren kennen. Om kennis en ervaringen uit te wisselen, te sparren en te brainstormen en om samen plannen te maken en initiatieven te ontwikkelen.

Iedereen is welkom!

Iedereen die zich betrokken voelt bij het stimuleren van sport en beweging in Leusden is welkom op deze netwerkborrel. Van vrijwilligers bij verenigingen (bestuurders, commissieleden, trainers en coaches, jeugdleden, etc.) en medewerkers van ondernemende aanbieders tot docenten en begeleiders, buurtsportcoaches, fysiotherapeuten, welzijnsmedewerkers en lokale politici.

Meld je aan voor de eerstvolgende sportnetwerkborrel

Bij elkaar op bezoek

Sport- en beweegaanbieders zijn bij toerbeurt de host van de sportnetwerkborrel. Het is een leuke manier om je vereniging, organisatie en locatie eens te presenteren aan anderen. De host zorgt voor wat hapjes en krijgt in ruil daarvoor gelegenheid om aandacht te vragen voor bijv. de eigen vereniging of organisatie. De kosten van drankjes zijn voor rekening van de gasten. Sport- en beweegaanbieders kunnen zelf aangeven welke datum zij voor hun rekening willen nemen.

Wil jij ook een keer de leden van het Sportnetwerk Leusden op jouw locatie ontvangen?

Stuur een e-mail aan Platform Sport & Bewegen

Samen tuimelen bij Theo Meijer Sport (14 april 2023)

Wanneer?

De netwerkborrel vindt alleen plaats als er een sport- of beweegaanbieder is die als gastlocatie wil fungeren. En er is géén borrel in de ‘vakantiemaanden’ mei, juli, augustus en december. Dus in totaal zijn er jaarlijks maximaal 8 netwerkborrels per jaar.

De netwerkborrel vindt in principe altijd plaats op de 14e van de maand; zo wisselt steeds de dag in de week waarop de borrel plaatsvindt.  Als de 14e in het weekend valt, is de borrel op de vrijdag ervoor of de maandag erna.

De gastlocatie is aan zet

Het Sportnetwerk Leusden is van, voor en door sport- en beweegaanbieders. Daarom bepaalt de gastlocatie de invulling van de sportnetwerkborrel. Wat betekent dat?

Tijdstip en vorm

De borrel is normaliter van 17.30 tot 19.00 uur. Maar de organiserende sport- of beweegaanbieder is vrij om de borrel een eigen invulling en daarmee eventueel ook ander tijdstip (of zelfs een andere datum) te geven.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een specifiek thema aan de borrel te koppelen. Bijvoorbeeld het bevorderen van sportiviteit en respect, het motiveren van jongeren om te sporten, de strijd tegen obesitas, de uitbreiding van passend sportaanbod, de organisatie van een gemeentebreed evenement, etc. Of misschien wil je de sportnetwerkleden kennis laten maken met jouw sport of beweegactiviteit? Of een bingo of pubquiz houden en/of samen eten? Jij mag het zeggen, als gastlocatie mag je het zo eenvoudig houden of zo groot maken als je zelf wilt.

Jij nodigt uit, wij helpen je

De gastlocatie is de partij die de andere leden van het Sportnetwerk Leusden uitnodigt. Daarbij kan de organiserende aanbieder rekenen op ondersteuning. Wij helpen – indien nodig – bijvoorbeeld bij het vinden van een locatie en bij het uitnodigen van sprekers. En bij de communicatie over de borrel m.b.v. website, nieuwsbrief, mail en social media van de aanbieder zelf én van Leusdeninbeweging.nl.

Zeepkist

Wil jij, als bezoeker van de borrel, van de gelegenheid gebruik maken om een hulpvraag te stellen, een oproep te doen of een succes te delen? Dan staat de zeepkist je max. 10 minuten ter beschikking!

Wil je gebruik maken van de zeepkist?

Stuur een e-mail aan Platform Sport & Bewegen

Sportcafé in De Korf op 5 april 2022

Sportcafé

Ca. twee keer per jaar wordt door het Platform Sport & Bewegen voor het Sportnetwerk Leusden een Sportcafé georganiseerd. In deze iets meer gestructureerde bijeenkomst kunnen bepaalde onderwerpen uitgebreider aan de orde komen. Voor deze bijeenkomst kan bijv. ook een externe partij of spreker worden uitgenodigd. Tijdens de maandelijkse borrel is er gelegenheid om onderwerpen aan te dragen voor het Sportcafé.

Heb jij een onderwerp voor een Sportcafé?

Stuur een e-mail aan Platform Sport & Bewegen