Hoofdcontent

Clubloket Leusden

Buurtsportcoaches Marjolein en Roel bemannen vanaf het seizoen 2023/2024 Clubloket Leusden. Het clubloket wordt de verzamelplaats voor alle ondersteuningsvragen van sportaanbieders. Van trajectbegeleiding bij de ontwikkeling van strategisch beleid tot het opzetten van trainingsaanbod of clubkadercoaching. Daarnaast brengen we sportaanbieders zoveel mogelijk met elkaar in verbinding door Sportcafés, intervisies en centrale cursussen voor trainers en bestuurders.  

Het clubloket is bedoeld om de wirwar aan ondersteuningsmogelijkheden voor de sportaanbieder te versimpelen. Dat betekend afhankelijk van de vraag en onze tijd en expertise de hulpvraag soms zelf oppakken en voor de rest van de vragen samenwerken met ondersteuners vanuit NOC*NSF, het Platform Ondernemende Sport (POS), de sportbonden en Gemeente Leusden. Voor al deze ondersteuningsmogelijkheden is vaak volledige of gedeeltelijke financiering mogelijk via Clubloket Leusden. 

Heb je een vraag? Neem direct contact op met Marjolein (Marjoleinbsc@gmail.com) of Roel (r.brinkman@lariks-leusden / 06-30649884).