Hoofdcontent

Rondje bewegen 55+

Hét beweegaanbod voor de 55-plusser
Rondje bewegen 55+

Heb je zin om weer te bewegen? Of ben je al actief, maar lijkt het je leuk om kennis te maken met meerdere sporten? Dan is het Rondje Bewegen echt wat voor jou! 

SportXperience Leusden heeft een nieuw initiatief ontwikkeld; Rondje bewegen 55+. Onder leiding van beweegcoach Jeffrey van van den Dikkenberg wordt in 8 weken een 'reis' gemaakt langs meerdere sportverenigingen op sportpark Buiningpark.

Vanaf 7 maart worden elke dinsdagochtend 2 of 3 activiteiten aangeboden, met hulp van trainers/coaches en studenten. Je kunt aan 2 activiteiten meedoen, die ieder ongeveer een half uur duren. De sporten zijn herkenbaar, toegankelijk en veilig voor iedereen; handballen, softballen, jeu de boulen, tennissen, zwemmen en nog veel meer. De inloop is vanaf 10.00 uur in de kantine van LHV. Om 10.15 uur wordt er gestart en de activiteiten eindigen rond 11.45 uur. Ook is er daarna tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Dit is het moment om lekker in beweging te komen en te blijven!

Inschrijven of aanmelden hoeft niet, maar mag wel via Leusdeninbeweging > Rondje bewegen.

De eerste twee lessen zijn gratis. Daarna kosten ze €5,- per keer, inclusief drankje met wat lekkers. 

 

NB voor sportaanbieders:

Inmiddels doen al vier verenigingen mee in het aanbod. Wil jij met jouw vereniging ook aansluiten? Laat het Jeffrey weten en kijk voor meer informatie op SportXperience Leusden > Rondje bewegen.