Hoofdcontent

NIEUW op dit platform: Aangepast sporten

Iedereen kan meedoen!
Aangepast sportaanbod

Sinds 8 februari heeft Leusdeninbeweging.nl een aparte zoekfunctie om aangepast sportaanbod gemakkelijk vindbaar te maken. Ideaal ook voor zorg- en welzijnverleners die hun klanten optimaal willen kunnen adviseren. Met dit platform ontsluiten we het totale sportaanbod van Leusden voor alle Leusdenaren, van 0 tot 100 jaar. Iedereen kan meedoen. Dus ook inwoners met een fysieke of (licht) verstandelijke beperking!

Het werkt heel eenvoudig

Ben je op zoek naar aangepast sport- en beweegaanbod? Je kunt dat op meerdere manieren vinden:

  • Klik in het activiteitenoverzicht de optie 'Aangepast sporten' aan.
  • Klik op de homepage achtereenvolgens op de tegels Passend sportaanbod > Aangepast sporten.

In beide gevallen worden nu alleen de activiteiten getoond die in Leusden speciaal georganiseerd worden voor inwoners met een beperking.

Als een reguliere activiteit ook geschikt is voor mensen met een lichamelijke of (licht) verstandelijke beperking, is dat door de aanbieder aangegeven bij de betreffende activiteit.

De sport- en beweegaanbieders zijn nu aan zet!
Zij worden van harte uitgenodigd hun aangepast sportaanbod via Leusdeninbeweging.nl bekend te maken. Ben jij een sport- of beweegaanbieder die een aangepast sportprogramma wil ontwikkelen, maar daar hulp bij nodig heeft? Neem dan contact op met het Beweegloket of Evelien Wijdeveld!