Hoofdcontent

Inspiratiesessie 'Een beetje opvoeder'

28 november | 19.30-20.30 uur | Roda '46
Inspiatiesessie Een beetje opvoeder

Tijdens deze sessie wordt uitgebreid stil gestaan bij het pedagogische aspect van een training waar trainer-coaches mee te maken krijgen. Je leert belangrijke didactische en pedagogische vaardigheden om het beste uit kinderen te halen. Want bij het geven van training komt meer kijken dan 'alleen' het aanleren van een sport. Als trainer-coach krijg je te maken met groepsdynamiek, met grote emoties en grote monden, verschillende persoonlijkheden en variërende interesses per leeftijdsgroep. Hoe ga je om met die verschillen en hoe zorg je dat jouw training aansluit bij een diverse groep sporters?
De online scholing is nuttig voor elke trainer-coach die werkt met jeugdsporters van 7 tot en met 16 jaar (maar iets ouder of jonger kan ook), voor zowel de beginnende als de ervaren trainer-coach en voor elke sport.

In deze fysieke sessie bij Roda '46 gaan we er voor zorgen dat jij vol energie en ideeën kan coachen en training geven. Aansluitend komt ook een online module beschikbaar.

Meld je aan!

 

Deze gratis training wordt jou, Leusdense sportvrijwilliger, gratis aangeboden door de sportverenigingen van Leusden en Achterveld in het kader van de lokale Maand van de Sportvrijwilliger!