Hoofdcontent

Loket Clubsupport

Buurtsportcoaches Marjolein en Roel bemannen vanaf het seizoen 2023/2024 het Loket Clubsupport. Dit loket is de verzamelplaats voor alle ondersteuningsvragen van sportaanbieders. Van trajectbegeleiding bij de ontwikkeling van strategisch beleid tot het opzetten van trainingsaanbod of clubkadercoaching. Daarnaast brengen we sportaanbieders zoveel mogelijk met elkaar in verbinding tijdens de Sportcafés, met intervisies en met cursussen voor trainers en bestuurders.

 

Het loket is bedoeld om de wirwar aan ondersteuningsmogelijkheden voor de sportaanbieder te versimpelen. Sommige hulpvragen pakken wij zelf met jullie op. En voor andere vragen werken we samen met ondersteuners vanuit NOC*NSF, het Platform Ondernemende Sport (POS), de sportbonden en de gemeente Leusden. Voor al deze ondersteuningsmogelijkheden is vaak volledige of gedeeltelijke financiering mogelijk via Loket Clubsupport. 

Heb je een vraag rondom clubondersteuning? Neem dan contact op met Marjolein (Marjoleinbsc@gmail.com) of Roel (r.brinkman@lariks-leusden / 06-30649884).